Το παρόν προϊόν είναι σε συμμόρφωση με όλες τις σχετικές Ευρωπαϊκές οδηγίες. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στη Δήλωση Ενσωμάτωσης στο πίσω μέρος του παρόντος εγχειριδίου.

Important: Με την κινητή σας συσκευή, μπορείτε να σαρώσετε τον κωδικό QR (αν υπάρχει) στην ετικέτα με τον σειριακό αριθμό σας για να δείτε πληροφορίες για την εγγύηση, τα ανταλλακτικά, καθώς και άλλες πληροφορίες για το προϊόν.

g286446

Τοποθέτηση των μονάδων κυλίνδρων αερισμού

  1. Τοποθετήστε τη μονάδα κυλίνδρου αερισμού κάτω από τον βραχίονα ανάρτησης του χλοοκοπτικού οχήματος.

  2. Έχοντας ανοιχτά τα μάνδαλα που βρίσκονται πάνω στη ράβδο του βραχίονα ανάρτησης (Σχήμα 2), ωθήστε τον βραχίονα ανάρτησης προς τα κάτω ώστε να εφαρμόσει πάνω από τη ράβδο κατά μήκος του πάνω μέρους της μονάδας κυλίνδρου αερισμού (Σχήμα 3).

    g018311
    g018312
  3. Κλείστε τα μάνδαλα για να ασφαλίσει στη θέση της η μονάδα κυλίνδρου αερισμού (Σχήμα 2).

    Note: Όταν τα μάνδαλα ασφαλίσουν σωστά στη θέση τους θα νιώσετε και θα ακούσετε το χαρακτηριστικό «κλικ».

  4. Τοποθετήστε το μοτέρ στην εσοχή της αριστερής πλευράς της μονάδας κυλίνδρου αερισμού (κοιτώντας από τη θέση του χειριστή), και τραβήξτε το κλιπ συγκράτησης του μοτέρ που βρίσκεται πάνω στη μονάδα κυλίνδρου αερισμού προς το μοτέρ, μέχρι να ακούσετε το χαρακτηριστικό «κλικ» και από τις δύο πλευρές του μοτέρ (Σχήμα 4).

    g014690

Εγκατάσταση των ηλεκτρικών αντίβαρων

Note: Εάν εγκαθιστάτε αυτό το κιτ σε χλοοκοπτικό όχημα με αριθμό μοντέλου 04530 ή 04540 που φέρει εξάρτημα τριών περιστρεφόμενων κυλίνδρων (Tri-Roller), θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε πρόσθετο υβριδικό αντίβαρο.

  1. φαιρέστε και απορρίψτε τα μπουλόνια του αντίβαρου.

  2. Τοποθετήστε 2 μπουλόνια (5/16-18 x 2-3/4"), όπως φαίνεται στο Σχήμα 5.

    Note: Τα μπουλόνια (κωδ. 322-33) δεν περιλαμβάνονται σε αυτό το κιτ.

    g254873
  3. Τοποθετήστε 4 ροδέλες (1/8") ανά μπουλόνι ανάμεσα στο αντίβαρο και την πλευρική πλάκα του Tri-Roller (Σχήμα 5).

    Note: Οι αποστάτες (κωδ. 63-8410) δεν περιλαμβάνονται σε αυτό το κιτ.

  4. Εγκαταστήστε το υβριδικό βοηθητικό αντίβαρο που συνοδεύει το χλοοκοπτικό όχημα χρησιμοποιώντας τις παρεχόμενες βίδες.

Λειτουργία

Εκπαίδευση

Προτού αρχίσετε τον αερισμό σε green, βρείτε έναν χέρσο, ανοικτό χώρο για να εξασκηθείτε στην ενεργοποίηση και απενεργοποίηση, την ανύψωση, το κατέβασμα και τον γενικότερο χειρισμό της μονάδας κυλίνδρου αερισμού. Η πρακτική αυτή εκπαίδευση θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε εμπειρία και αυτοπεποίθηση πριν χρησιμοποιήσετε τη μονάδα για τον αερισμό των green.

Συμβουλές κατά τον χειρισμό

  • Επιθεωρήστε το green για να διαπιστώσετε αν υπάρχουν εμπόδια που μπορεί να υποστούν ζημιά από τους κυλίνδρους αερισμού ή να προκαλέσουν ζημιά σε αυτούς, όπως π.χ. κεφαλές εκτοξευτών νερού ή άλλα αντικείμενα που προεξέχουν από το έδαφος.

  • Κατά τον αερισμό προσπαθείτε να διατηρείτε ευθεία πορεία. Μην στρίβετε το μηχάνημα ενώ οι κύλινδροι αερισμού εφάπτονται στο έδαφος.

  • Όταν φτάνετε στο κεφαλάρι του green, ανυψώνετε τους κυλίνδρους αερισμού προτού στρίψετε ή θέσετε το μηχάνημα εκτός λειτουργίας. Πριν από την πραγματοποίηση στροφής, οι κύλινδροι αερισμού θα πρέπει να έχουν ανυψωθεί εντελώς.

Συντήρηση

Λίπανση

Πρόγραμμα σέρβις: Κάθε 15 ώρες.

Λιπαίνετε τα 2 γρασαδοράκια (Σχήμα 6) σε κάθε μονάδα κυλίνδρου αερισμού ανά 15 ώρες λειτουργίας χρησιμοποιώντας γράσο λιθίου Νο. 2. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιείτε πιστόλι γρασαρίσματος χειρός.

g018318
  1. Σταθμεύστε το μηχάνημα σε επίπεδη επιφάνεια, χαμηλώστε τις μονάδες κυλίνδρων αερισμού στο έδαφος μέχρι οι υδραυλικοί βραχίονες ανάρτησης να έρθουν σε πλήρη έκταση, βάλτε το φρένο στάθμευσης, σβήστε τον κινητήρα και αφαιρέστε το κλειδί.

  2. Σκουπίστε κάθε γρασαδοράκι (Σχήμα 6) με ένα καθαρό πανί.

  3. Εφαρμόστε γράσο στα ρουλεμάν των αξόνων των κυλίνδρων αερισμού μέχρι να νιώσετε πίεση.

  4. Σκουπίστε το επιπλέον γράσο.

φαίρεση των μονάδων κυλίνδρων αερισμού

  1. Σταθμεύστε το μηχάνημα σε επίπεδη επιφάνεια, χαμηλώστε τις μονάδες κυλίνδρων αερισμού στο έδαφος μέχρι οι υδραυλικοί βραχίονες ανάρτησης να έρθουν σε πλήρη έκταση, βάλτε το φρένο στάθμευσης, σβήστε τον κινητήρα και αφαιρέστε το κλειδί.

  2. Τραβήξτε προς τα έξω το κλιπ συγκράτησης του μοτέρ ώστε αυτό να εξέλθει από την εσοχή της μονάδας κυλίνδρου αερισμού και αφαιρέστε το από τη μονάδα.

    g014605
  3. Μετακινήστε το μοτέρ στη θέση αποθήκευσης, στο μπροστινό μέρος του βραχίονα ανάρτησης.

    Important: Μην ανυψώνετε τον βραχίονα ανάρτησης στη θέση μεταφοράς όταν τα μοτέρ κυλίνδρου βρίσκονται στους υποδοχείς τους, πάνω στο πλαίσιο του μηχανήματος. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορεί να προκληθεί ζημιά στα μοτέρ ή στους εύκαμπτους σωλήνες.ν είναι αναγκαίο να μετακινήσετε το χλοοκοπτικό όχημα χωρίς να έχετε εγκαταστήσει τις μονάδες κυλίνδρων αερισμού, χρησιμοποιείτε δεματικά καλωδίων για να στερεώσετε τα μοτέρ στους βραχίονες ανάρτησης.

  4. νοίξτε τα μάνδαλα που βρίσκονται πάνω στη ράβδο του βραχίονα ανάρτησης της μονάδας κυλίνδρου αερισμού που αφαιρείτε.

  5. ποσυνδέστε τα μάνδαλα από τη ράβδο της μονάδας κυλίνδρου αερισμού.

  6. φαιρέστε τη μονάδα κυλίνδρου αερισμού από το κάτω μέρος του βραχίονα ανάρτησης τραβώντας την στριφογυριστά.

  7. Επαναλάβετε τα βήματα 2 έως 6 και για τις υπόλοιπες μονάδες κυλίνδρων αερισμού.