Introducere

Această prindere suport tether pentru aparat purtat pe spate este proiectată pentru a fi utilizată de proprietarii de reşedinţe sau de operatori profesionişti. Prinderea suport tether pentru aparat purtat pe spate este proiectată să se conecteze la un aparat purtat pe spate Toro 60V pentru a alimenta produsele portabile Toro 60V compatibile. Utilizarea acestui produs în alte scopuri decât cele intenționate poate fi periculoasă pentru dumneavoastră și pentru alte persoane.

Aparatul purtat pe spate și prinderea suport tether nu sunt compatibile cu produsele care intră în contact cu solul sau conduse manual din spate (cum ar fi instrumentele de curățare a zăpezii sau mașinile de tuns iarba).

Citiţi cu atenţie aceste informaţii pentru a învăţa despre modul corespunzător de utilizare şi întreţinere a produsului şi pentru a evita rănirea personală şi deteriorarea produsului. Aveţi responsabilitatea de a utiliza produsul în mod corespunzător şi sigur.

Vizitați site-ul www.Toro.com pentru mai multe informații, inclusiv informații privind siguranța produsului și materiale de instruire , informații privind accesoriile, ajutor la căutarea unui distribuitor sau pentru înregistrarea produsului.

De fiecare dată când aveţi nevoie de service, piese originale sau informaţii suplimentare, contactaţi un centru de service autorizat sau departamentul Servicii Clienţi al producătorului şi pregătiţi numărul de model sau de serie al produsului. Figura 1 indică locaţia numărului de model sau de serie pe produs. Scrieţi numerele în spaţiul furnizat.

Important: Puteți scana codul QR de pe autocolantul cu numărul de serie (dacă este disponibil) cu ajutorul unui dispozitiv mobil pentru a accesa date despre garanție, piese și alte informații despre produs.

g387674

Simbol de alertă de siguranță

Simbolul de alertă de siguranță (Figura 2) prezent în acest manual și pe mașină identifică mesajele de siguranță importante pe care trebuie să le respectați pentru a evita accidentele.

g000502

Simbolul de alertă de siguranță apare deasupra informațiilor care vă atenționează cu privire la acțiuni sau situații nesigure și este urmat de cuvântul PERICOL, AVERTISMENT sau ATENȚIE.

PERICOL indică o situație periculoasă iminentă care, dacă nu este evitată, va duce la deces sau vătămare gravă.

AVERTISMENT indică o situație potențial periculoasă care, dacă nu este evitată, poate duce la deces sau vătămare gravă.

ATENȚIE indică o situație potențial periculoasă care, dacă nu este evitată, poate duce la vătămări ușoare sau moderate.

Acest manual utilizează 2 alte cuvinte pentru a evidenţia informaţiile. Important atrage atenţia asupra informaţiilor mecanice speciale şi Notă accentuează informaţiile generale care necesită atenţie specială.

Graphic

Pentru asistență, vă rugăm să consultați www.Toro.com/support pentru videoclipuri cu instrucțiuni sau să ne contactați la 1-888-384-9939 înainte de a returna acest produs.

Atenţie

CALIFORNIA

Propunere 65 Avertismente

Cablul de alimentare al acestui produs conţine plumb, o substanţă chimică cunoscută în Statul California ca substanţă care cauzează defecte de naştere sau alte daune ale sistemului reproductiv. Spălaţi-vă mâinile după utilizare.

Utilizarea acestui produs poate cauza expunerea la substanţe chimice cunoscute în Statul California ca substanţe care cauzează cancerul, defectele de naştere sau afecţiuni ale sistemului reproductiv.

Siguranţă în funcţionare

Decal-uri instrucţionale şi de siguranţă

Graphic

Instrucţiunile şi autocolantele cu informaţii privind siguranţa sunt uşor vizibile pentru operator şi sunt amplasate lângă orice zonă cu potenţial risc. Înlocuiţi orice autocolant care este deteriorat sau lipseşte.

decal145-3807
decal145-3808

Rezumat al produsului

g387676

Operare

Atenţie

Utilizarea necorespunzătoare a aparatului purtat pe spate, a prinderii suport tether pentru aparatul purtat pe spate sau a unui instrument atașat poate atrage riscul de rănire.

Citiți și respectați informațiile din manualele operatorului pentru aparatul purtat pe spate și instrumentul dumneavoastră specific înainte de a utiliza prinderea suport tether cu aparatul purtat pe spate.

Atenţie

Verificați dacă există deteriorări ale cablului prinderii suport tether înainte de fiecare utilizare, nu utilizați un cablu deteriorat.

  • În cazul în care cablul este deteriorat, acesta trebuie înlocuit de producător, de agentul său de service autorizat sau de un dealer de service autorizat pentru a evita pericolul.

  • Nu bruscați cablul. Nu folosiți niciodată cablul pentru a transporta, a trage sau a deconecta prinderea suport tether.

  • Țineți cablul departe de căldură, ulei, margini ascuțite sau piese mobile.

  • Dacă utilizați un instrument de tăiere, țineți cablul departe de zona de tăiere.

Montarea prinderii suport tether

  1. Aliniați conectorul aparatului purtat pe spate la aparatul purtat pe spate și glisați-l în jos pe aparatul purtat pe spate până când se blochează în elementul de fixare (Figura 4).

    g365351
  2. Aliniați conectorul bateriei și introduceți-l în instrument până când se blochează în elementul de fixare, așa cum se arată în Figura 5.

    Note: În orice moment, apăsați butonul care indică nivelul de încărcare a bateriei de pe conectorul bateriei, pentru a afișa nivelul actual de încărcare (indicatoare LED).

    Note: Prinderea suport tether a bateriei este compatibilă doar cu produse portabile, nu poate fi utilizată cu produse care intră în contact cu solul sau conduse manual din spate (cum ar fi instrumentele de curățare a zăpezii sau mașinile de tuns iarba).

    g365352

Îndepărtarea prinderii suport tether

  1. Apăsați butonul de fixare de pe instrument și îndepărtați conectorul bateriei de la instrument (Figura 6).

    g365354
  2. Apăsați butonul de fixare de pe conectorul aparatului purtat pe spate și trageți-l în sus pentru a separa prinderea suport tether de aparatului purtat pe spate (Figura 7).

    g365353

Întreţinere

Lucrările de întreținere și service nu sunt necesare în condiții normale.

Când curățați suprafața echipamentului, ștergeți-l doar cu o lavetă uscată.

Nu dezasamblați echipamentul; dacă este deteriorat, nu încercați să îl utilizați; contactați centrul de service autorizat.

Depozitare

  • Deconectați produsul de la sursa de alimentare (adică îndepărtați prinderea suport tether) și verificați dacă există defecțiuni în urma utilizării.

  • Curățați toate materiile străine de pe produs.

  • Nu depozitați prinderea suport tether conectată la aparatul purtat pe spate sau la un instrument.

  • Când nu este utilizată, depozitați prinderea suport tether în locuri care nu sunt la îndemâna copiilor.

  • Țineți prinderea suport tether departe de agenți corozivi, cum ar fi substanțe chimice folosite în grădină sau săruri pentru dezghețare.

  • Depozitați prinderea suport tether într-o zonă răcoroasă, curată și uscată.

Înlăturarea defecţiunilor

Efectuați doar pașii descriși în aceste instrucțiuni. Dacă nu puteți soluționa problema pe cont propriu, toate lucrările suplimentare de inspecție, întreținere și reparații trebuie efectuate de un centru de service autorizat sau de un specialist cu calificări similare.

ProblemPossible CauseCorrective Action
Instrumentul nu funcționează sau nu funcționează continuu atunci când este montată prinderea suport tether.
  1. Conectorul bateriei nu este montat corespunzător la instrument.
  2. Conectorul aparatului purtat pe spate nu este montat corespunzător pe aparat.
  3. Bateria (bateriile) nu este (nu sunt) încărcată/e.
  4. Există umiditate la nivelul cablurilor bateriei (bateriilor)
  5. Există umiditate la nivelul cablurilor conectorului aparatului purtat pe spate sau al conectorului bateriei.
  6. Prinderea suport tether pentru aparatul purtat pe spate este deteriorată.
  7. Bateria (bateriile) este (sunt) deteriorată/e.
  8. Bateria (bateriile) are (au) o temperatură mai mare sau mai mică decât intervalul de temperatură corespunzător.
  9. Instrumentul, aparatul purtat pe spate, bateria sau prinderea suport tether are o altă problemă electrică.
  1. Îndepărtați și apoi înlocuiți conectorul bateriei de la instrument, asigurându-vă că este montat și fixat corespunzător.
  2. Îndepărtați și apoi înlocuiți conectorul aparatului purtat pe spate din aparat, asigurându-vă că este montat și fixat corespunzător.
  3. Îndepărtați bateria (bateriile) de la instrument și încărcați-o (încărcați-le).
  4. Îndepărtați bateria (bateriile) și lăsați-o (lăsați-le) să se usuce sau ștergeți-o (ștergeți-le).
  5. Îndepărtați atât conectorul aparatului purtat pe spate, cât și conectorul bateriei și lăsați-le să se usuce sau ștergeți-le.
  6. Înlocuiți prinderea suport tether pentru aparatul purtat pe spate sau contactaţi un centru de service autorizat.
  7. Înlocuiți bateria (bateriile) sau contactaţi un centru de service autorizat.
  8. Mutați bateria (bateriile) într-un loc uscat, cu temperaturi cuprinse între 5°C și 40°C.
  9. Contactaţi un centru de service autorizat.